Unikatni izdelki

CPU deluje v sistemu krožnega gospodarstva in prispeva k varčevanju virov, surovin in omogoča pripravo na ponovno uporabo zavrženih, a še vedno uporabnih izdelkov, ki bi sicer postali odpadek. Izvajanje delovnega procesa je skladno z EU smernico Direktive 2008/98/ES o odpadkih in s poudarkom na doseganju cilejv iz Direktive 94/62 /ES o embalaži in odpadni embalaži in Direktivi 1999/31/ES o odlaganju odpadkov na odlagališča.

Z nakupom v Centru ponovne uporabe privarčujete denar, varčujete z naravnimi viri in podpirate lokalna zelena delovna mesta.

Z namenom, da spodbujamo ponovno uporabo že uporabnih izdelkov, izvajamo upcycling in izdelke preoblikujemo v nove unikatne mojstrovine. Pripravili smo nekaj unikatnih izdelkov za različne namene, kjer se srečajo kulturna dediščina, umetnost in priročnost izdelka. Takšni izdelki so neponovljivi in preprosto ne moremo brez njih.

V želji da se čim bolj približamo željam kupcev je izdelke možno naročiti v želenih barvnih kombinacijah, in sicer v vseh enotah CPU v Sloveniji. Izdelek tudi pripeljemo v enoto, ki je najbližje vašemu domu.

Hvala, ker sodelujete pri varčevanju z viri in ste v družbi družbeno odgovornih potrošnikov. Ni vam vseeno, kakšna je etičnost izdelka. Z vašim sodelovanjem omogočate zaposlitev lokalnega prebivalstva.

 Vsi izdelki so primer izdelkov, ki jih ustvarjamo v CPU in so unikati, zato je prikaz izdelkov na fotografijah informativen.